10 januari 2017

Informatie

Date

De NassauLAN 2020 word gehouden op vrijdag 17 januari en zaterdag 18 januari.

Time

Vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur & zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur, om 16:00 moet de gymzaal leeg zijn.

Bring Stuff

Je kunt je spullen komen brengen op donderdag 16 januari tussen 19.00 & 20.00. Vanzelfsprekend op het PK gebouw.

Where

De NassauLan 2020 word gehouden in de gymzaal van de school aan de Paul Krugerlaan 2 in Breda.

Capacity

Aan de NassauLAN kunnen elk jaar slechts 110 leerlingen meedoen. Schrijf je dus snel in op de site!

Costs

De kosten voor de NassauLan zijn €10,- Je eerste pizza kost €3,- eventueel meer pizza's kosten €5,-

Algemeen

Info

Je computer moet over een netwerkaansluiting beschikken en virus vrij zijn. Update zowel je games als je systeem voordat je deelneemt, we kunnen niet garanderen dat je hiervoor de ruimte hebt op de LAN zelf. De crew raadt aan om alle benodigde accessoires dat van belang is mee te nemen, denk aan je games en benodigde kabels. Per ongeveer 4 computers/consoles wordt 1 stopcontact beschikbaar gesteld. Zorg dus voor een stekkerblok met voldoende aansluitingen voor je eigen systeem + 1 om door te linken. Er is slechts een klein gedeelte catering aanwezig op de NassauLAN, daarom wordt door de crew aangeraden om ook je eigen eten & drinken mee te nemen.

Vakken waar je onvoldoende voor staat moeten alsnog worden gevolgd.

Inschrijven

Klik op Inschrijven om je in te schrijven voor NassauLAN 2020,
let op: Inschrijven is alleen toegestaan voor leerlingen & personeel van de Nassau. Nadat je je hebt ingeschreven krijg je een mail met je ingevulde informatie, print deze mail uit, laat je ouder(s)/verzorger(s) hem ondertekenen en lever hem samen met 10 euro in een enveloppe in bij Dhr. Borgman, Lokaal 266 (computerlokaal) of in het postvakje BG op de RW. Je hoeft niet langs de afdelingsleider te gaan.

Om aan de LAN mee te mogen doen moet dit formulier ingeleverd zijn.

Regelement

Kosten

Je kunt 1 of 2 dagen deelnemen aan de NassauLAN, deelname kost in beide gevallen €10,-
Ook dit jaar is er de mogenlijkheid om pizza te bestellen, neem hiervoor dus geld mee.

Verboden

Het is niet toegestaan om op de NassauLAN binnen te roken, als je wilt roken zul je naar buiten moeten gaan. Je mag geen eigen stoel meenemen, voor stoelen wordt gezorgd. In verband met de brandveiligheid moeten de gangen vrijgehouden worden, dus spullen moeten op of onder de tafel. Boxen zijn op de NassauLAN niet toegestaan, er dient gebruik te worden gemaakt van een koptelefoon of headset die je zelf meeneemt. Mocht de crew toch boxen aantreffen op de NassauLAN dan zullen die op een creatieve manier gesaboteerd worden. Het is niet toegestaan om zelf versiering mee te nemen, zoals vlaggen, posters en lichten. De crew zorgt voor genoeg versiering. Ook tijdens de NassauLAN gelden de normale schoolregels, met uitzondering van het niet eten & drinken in de gymzaal.

Overige informatie

Gedurende de NassauLAN zal de crew foto's maken, die na afloop op de website te bekijken zijn. Hiervoor moeten we, vanwege de nieuwe privacywet, uw toestemming hebben. Vandaar dat we een handtekening vragen van de leerling. Het is niet verboden om je eigen camera mee te nemen, maar we raden het niet aan i.v.m. diefstal. Deelnemen aan NassauLAN 2020  is geheel op eigen risico. De Crew en/of De Nassau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en/of diefstal.

Het is verstandig om je spullen te labelen, zodat mensen niet per ongeluk iets van jouw spullen meenemen.

Benodigheden

De Crew zorgt voor:

Een tafel.
Een stoel.
Een LAN aansluiting.
Een stroom aansluiting.

Heb je een console:

Spelcomputer
Televisie
Controllers
Games
Koptelefoon
Alle kabels

Heb je een computer:

Systeemkast
Monitor
Muis&Toetsenbord(Muismat)
Alle kabels